Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του sostar.gr. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Η Καινοτόμα Σειρά EstelSkin

Posted by Sostar 21/03/2018 0 Comment(s)

Η Sostar A.E. ανέπτυξε τη σειρά EstelSkin, η οποία στηρίζεται σε δύο καινοτόμα δραστικά συστατικά, το βιολογικό έλαιο Baobab και το λιβάνι.

Το βιολογικό έλαιο Baobab προέρχεται από το Αφρικανικό δέντρο Adansonia, ή αλλιώς “Δέντρο της Ζωής”.
Πρόσφατη μελέτη, που αφορά την ασφαλή χρήση και αποτελεσματικότητα του ελαίου Baobab, έδειξε ότι προσφέρει σημαντική ενυδάτωση χωρίς να φράζει τους πόρους του δέρματος και να προκαλεί ερεθισμούς.

Το έλαιο Baobab είναι πλούσιο στις αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και E, και στην αντιγηραντική βιταμίνη Α. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική λειτουργική ισορροπία ανάμεσα στα πολύ γνωστά λιπαρά οξέα που διαθέτει, το Παλμιτικό, το Λινολεϊκό και Ελαϊκό. Ο συνδυασμός των δύο τελευταίων είναι γνωστός για την ιδιότητα να μαλακώνει το δέρμα καθώς επίσης και να επαναφέρει την χαμένη υγρασία του.

Τα λιπαρά οξέα αναγεννούν τους επιθηλιακούς ιστούς και καθιστούν το έλαιο Baobab ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά έλαια για καλλυντική χρήση.

Το δεύτερο καινοτόμο συστατικό είναι το λιβάνι.

Η ρητίνη που εκκρίνεται από το φυτό Boswellia serata, ή αλλιώς λιβάνι, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από το εναλλακτικό σύστημα «Αγιουβέρδα» κατά των προβλημάτων που προκαλούνται από την αρθρίτιδα. Το λάδι του λιβανιού είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται στην παρασκευή αρωμάτων, λόγω του μοναδικού του αρώματος. Η ρητίνη του λιβανιού διαθέτει οξέα πολύτιμα για την επιδερμίδα, τα οποία δρουν κατά των φλεγμονών του δέρματος, συμβάλουν στην αντιγήρανση του, ενώ παράλληλα επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη και ομοιογένεια κάνοντας την επιδερμίδα πιο νεανική.

Αυτές οι μοναδικές ιδιότητες που συνυπάρχουν στο λιβάνι το καθιστούν ιδανικό για:

  • Την μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
  • Την τόνωση της επιδερμίδας βοηθώντας την να είναι πιο απαλή και λεία.
  • Τη μείωση της ερυθρότητας: Αν αντιμετωπίζετε συχνά διάφορους ερεθισμούς στην επιδερμίδα σας, το λιβάνι θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ομοιόμορφη απόχρωση δέρματος.

Στη Sostar φροντίζουμε να παράγουμε προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος υψηλής ποιότητας.

Ετικέτες: sostar estelskin baobab λιβάνι