Μενού
Καλάθι

Συχνές Ερωτήσεις

Ερ.: Η εταιρεία σας πραγματοποιεί αποστολές εκτός Ελλάδος;

Απ.: Όχι, η εταιρεία μας δεν πραγματοποιεί αποστολές εκτός Ελλάδος.


Ερ.: Πάνω στο προϊόν αναγράφει ότι πρέπει να χρησιμοποιείται απο ηλικίες 35+ ενώ εγώ είμαι 30. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το προϊόν?

Απ.: Ναι μπορείτε. Οι ηλικίες που αναγράφονται πάνω στις συσκευασίες είναι ενδεικτικές. Η κάθε επιδερμίδα έχει τις δικές της ανάγκες και το προϊόν κρέμα που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτές.

Συνήθως η επιδερμίδα μας καθώς ωριμάζει χάνει και τη φυσική της υγρασία, επομένως χρειάζεται μια κρέμα με πιο ενισχυμένη σύνθεση. Εφόσον η επιδερμίδα μας παρουσιάζει ξηρότητα απο μικρότερη ηλικία, τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα προϊόν με πιο ενισχυμένη σύνθεση.


Ερ.: Που μπορώ να βρω τα προϊόντα Sostar?

Απ.: Τα προϊόντα Sostar μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το πλησιέστερο σε εσάς φαρμακείο. 

Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε ένα συνεργαζόμενο φαρμακείο κοντά σας επιλέγοντας την περιοχή σας στον χάρτη μας "Σημεία Πώλησης"


Ερ.: Πως βρίσκω ένα φαρμακείο κοντά μου στον χάρτη;

Απ.: Παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα "Σημεία Πώλησης"

Έπειτα, εισάγετε τη διεύθυνση ή την περιοχή ενδιαφέροντος στο πεδίο «επιλέξτε διεύθυνση». Στο πεδίο «ακτίνα» μπορείτε να επιλέξετε την ελάχιστη ή μέγιστη απόσταση αναζήτησης από την αρχική σας καταχώρηση.


Ερ.: Είναι τα προϊόντα Sostar ελεγμένα?

Απ.: Ναι. Η εταιρεία μας προσπαθεί να διασφαλίσει το καλύτερο για εσάς. Γι' αυτό το λόγο, όλα μας τα προϊόντα είναι γνωστοποιημένα στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων CPNP η οποία εδρεύει στις Βρυξέλλες. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται μικροβιολογικά και έχουν ολοκληρωμένο φάκελο. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε έχουν όλες τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Χρησιμοποιούμε αρώματα ελεύθερα αλλεργιογόνων και έχουν γίνει δερματολογικοί έλεγχοι.


Ερ.: Θέλω να κάνω μια παραγγελία On-line. Υπάρχουν μεταφορικά, και αν ναι πόσο είναι?

Απ.: Εφόσον η παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 49€, επιβαρύνεστε τα μεταφορικά τα οποία είναι 5€. Εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 49€, τότε τα έξοδα αποστολής δεν σας επιβαρύνουν κι έτσι δεν πληρώνετε τίποτα επιπλέον, παρά μόνο το κόστος της παραγγελία σας.


Ερ.: Θέλω να κάνω μια παραγγελία On-line. Πως γίνεται η αποστολή των προϊόντων?

Απ.: Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier, και η παράδοση γίνεται στη πόρτα σας.


Ερ.: Θέλω να κάνω μια παραγγελία On-line. Πως μπορώ να κάνω την πληρωμή των προϊόντων?

Απ.: Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με τη παράδοση του δέματος με αντικαταβολή στη courier. 

Aν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@sostar.gr

Αρ. Λογαριασμών:


EFG Eurobank

0026.0243.75.0201197148

IBAN: GR9302602430000750201197148

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: SOSTAR ΑΕ


Τράπεζα Πειραιώς

5264-085480-419

IBAN: GR9701722640005264085480419

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: SOSTAR ΑΕ

Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου