Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του sostar.gr. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Φιλικά καλλυντικά προς όλους

Posted by Sostar 07/12/2016 0 Comment(s)

Είχαμε στόχο να δημιουργήσουμε προϊόντα φιλικά και απαλά προς την επιδερμίδα και το πετύχαμε.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με το τμήμα της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανέπτυξε μια καινοτόμο σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων εμπλουτισμένα με γαϊδουρινό γάλα.

Τα προϊόντα μας είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια τα οποία και ελέγχονται από το Quality Assurance and Control Systems (QACS Ltd). Το QACS Ltd πραγματοποιεί μικροβιολογικούς και φυσικοχημικούς ελέγχους σε κάθε παρτίδα που παρασκευάζουμε εξασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων μας.

Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει Πιστοποιητικό Καλής Λειτουργίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων το οποίο δηλώνει πως δεχόμαστε τακτικούς ελέγχους από τον Οργανισμό, και λειτουργούμε σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς που θέτει.

Τέλος, καταχωρούνται στο σύστημα CPNP, την Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων στις Βρυξέλλες για τα καλλυντικά.

Να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί και με ISO 22716 από τον βρετανικό όμιλο Lloyd's.

Στα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε υπο-αλλεργικά αρώματα, και πιστοποιημένο βιολογικό γάλα γαϊδούρας.

Στην κατασκευή των προϊόντων μας αποφεύγουμε τη χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών όπως είναι το paraben και MIT τα οποία έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα.

 

Ετικέτες: serum τριχόπτωση