Μενού
Καλάθι

Cannabisoil

Κατασκευαστής: Cannabisoil Κωδικός: 89-829
Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και λαιμού ημέρας με υψηλή περιεκτικότητα σε βιολογικόέλαιο και βιολογικό εκχύλισμα κάνναβης. Η κάνναβη περιέχει Ω3, τα οποία προσφέρουνπλούσια θρέψη στην επιδερμίδα, αποτρέπουν την ξηρότητα και καταπολεμούν την πρόωρηγήρανση και την εμφάνιση ρυτίδων, Ω6 τα οποία φυλακίζο..
11,40€
Χωρίς ΦΠΑ:11,40€
Κατασκευαστής: Cannabisoil Κωδικός: 89-830
Αντιρυτιδική κρέμα νυκτός με υψηλή περιεκτικότητα σε βιολογικό έλαιο και βιολογικόεκχύλισμα κάνναβης. Η κάνναβη περιέχει Ω3, τα οποία προσφέρουν πλούσια θρέψη στηνεπιδερμίδα, αποτρέπουν την ξηρότητα και καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση και τηνεμφάνιση ρυτίδων. Τα Ω6 δημιουργούν ένα φιλμ και φυλακίζου..
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Κατασκευαστής: Cannabisoil Κωδικός: 89-827
Ενυδατική κρέμα ματιών με υψηλή περιεκτικότητα σε βιολογικό έλαιο και βιολογικό εκχύλισμα κάνναβης. Η κάνναβη περιέχει Ω3, τα οποία προσφέρουν πλούσια θρέψη στην επιδερμίδα, αποτρέπουν την ξηρότητα και καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση και την εμφάνιση ρυτίδων. Τα Ω6 δημιουργούν ένα προστατευτικό φ..
13,80€
Χωρίς ΦΠΑ:13,80€
Κατασκευαστής: Cannabisoil Κωδικός: 89-828
Ενυδατική κρέμα προσώπου και λαιμού με υψηλή περιεκτικότητα σε βιολογικό έλαιο και βιολογικό εκχύλισμα κάνναβης. Η κάνναβη περιέχει Ω3, τα οποία προσφέρουν πλούσια θρέψη στην επιδερμίδα, αποτρέπουν την ξηρότητα και καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση και την εμφάνιση ρυτίδων. Τα Ω6 δημιουργούν ένα φι..
9,70€
Χωρίς ΦΠΑ:9,70€
Κατασκευαστής: Cannabisoil Κωδικός: 89-832
Λάδι για μασάζ με έλαιο βιολογικής κάνναβης, άρνικα, δενδρολίβανο και λεβάντα. Ο συνδυασμός των συστατικών δρα κατά των πονεμένων μυών και προσφέρει χαλάρωση.Προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση και προστασία στην επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λάδι για μασάζ για ήρεμο ύπνο και ως ενυδατι..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Κατασκευαστής: Cannabisoil Κωδικός: 89-825
Ορός αποτελεσματικής ενυδάτωσης εμπλουτισμένος με βιολογικό έλαιο και βιολογικό εκχύλισμα κάνναβης. Η κάνναβη περιέχει Ω3, τα οποία προσφέρουν πλούσια θρέψη στην επιδερμίδα, αποτρέπουν την ξηρότητα και καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση και την εμφάνιση ρυτίδων. Τα Ω6 δημιουργούν ένα προστατευτικό φ..
18,40€
Χωρίς ΦΠΑ:18,40€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου