Μενού
Καλάθι

Booster με Πεπτίδια

Booster με Πεπτίδια
Booster με Πεπτίδια
Booster με Πεπτίδια
Booster με Πεπτίδια
Booster με Πεπτίδια
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 89-115
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,00€
Ελληνικό Προϊόν
Ελληνικό Προϊόν
Parabens Free
Parabens Free
Aποκλειστικά<br>στα συνεργαζόμενα<br>φαρμακεία
Aποκλειστικά
στα συνεργαζόμενα
φαρμακεία
Γνωστοποίηση<br>CPNP
Γνωστοποίηση
CPNP

Ένα μοναδικό booster με πεπτίδια που επαναφέρει άμεσα το περίγραμμα του προσώπου και δημιουργεί ορατή σύσφιξη με μία κίνηση! Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, ενώ με την καθημερινή χρήση οι γραμμές εκφράσεις και οι ρυτίδες μειώνονται δραστικά!

Η σειρά , η οποία αποτελείται από προϊόντα με σύγχρονα δραστικά συστατικά σε υψηλές περιεκτικότητες, εμπλουτίστηκε με ένα ακόμα προϊόν!

Το προϊόν είναι εμπλουτισμένο με την απαιτούμενη περιεκτικότητα σε πεπτίδια ώστε να έχουμε ορατά
αποτελέσματα. Περιέχει 3 μορφές πεπτιδίων:

Το Oligopeptide - 20, το οποίο μειώνει και προλαμβάνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης με το να προκαλεί την αναγέννηση νέων κυττάρων. Επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας με το να ενεργοποιεί στην επιδερμίδα την σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Το Oligopeptide - 24, ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων τα οποία προκαλούν άμεση σύσφιξη στην επιδερμίδα και ορατό lifting. Μειώνει και προλαμβάνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης με το να προκαλεί αναγέννηση καινούργιων κυττάρων στην επιδερμίδα. Βελτιώνει τον χρωματικό τόνο, καθώς και μειώνει τα σημάδια χαρίζονται στην επιδερμίδα ομοιομορφία και λάμψη.

Το Pentapeptide - 4, χάρη στο μικρό μοριακό βάρος που έχει, διεισδύει σε βαθύτερα επίπεδα της επιδερμίδας, και ενεργοποιεί την αύξηση του κολλαγόνου και του υαλουρονικού που υπάρχουν ήδη στην επιδερμίδα μας. Δρα ενάντια στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες, έχοντας ορατά αποτελέσματα.

Το booster περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε κολλαγόνο το οποίο ενυδατώνει την επιδερμίδα και
επαναφέρει τη φυσική υγρασία και την ελαστικότητα της. Δρα ενάντια στις λεπτές ρυτίδες και βοηθάει
την επιδερμίδα να φαίνεται πιο απαλή και σφριγηλή.

Το προϊόν είναι κατάλληλο για επιδερμίδες που εμφανίζουν χαλάρωση περιγράμματος της επιδερμίδας και έχουν αντιρυτιδικές ανάγκες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο όλους τους τύπους δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με άλλα προϊόντα και booster. Απαραίτητη η χρήση αντηλιακού κατά την ημέρα.

Εφαρμογή Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα το πρωϊ. Απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού.
Συσκευασία 30ml

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου